top of page

älykkäät asunnot
järkeville ihmisille

tämän takia talomme ovat
kestäviä, moderneja ja yksilöllisiä
White Animated Arrow
Olemme erikoistuneet kahdenlaisiin rakennuksiin...
Construction typs
Homes
Asuintalojen rakentaminen

Oman kodin rakentaminen on monimutkainen prosessi, joka alkaa aina unelmasta.
 

Tulevan kiinteistön viihtyisyys ja ylläpitokustannukset riippuvat pitkälti alkuperäisistä päätöksistä, kuten materiaaleista ja tekniikoista, jotka valitaan projektin suunnitteluvaiheessa vastaamaan valitun tontin tarpeita.


Asiantuntijoidemme kertyneen kokemuksen ja alan tuntemuksen avulla saat merkittävää apua unelmasi toteuttamisessa jo ennen projektin alkua.

Modern House Sketch
Cottages
Traditional Chalet Sketch
Vapaa-ajan asuntojen
rakentaminen

Jos asut kaupungissa, jonka vilske on sinulle turhauttavaa ja kaipaat aitoa kosketusta luontoon, saattaa mökki maaseudulla olla sinulle paras vaihtoehto.

 

Asunto metsässä, järven rannalla tai meren ääressä tarjoaa yksityisyyttä, auttaa rentoutuman ja antaa sinulle mahdollistuuden olla yhtä luonnon kanssa. Sauna, kalastus, sienestys ja marjastus tuovat miellyttävän lisän.


Vuosia jatkuneen yhteistyön ansiosta Suomen johtavien hirsitalovalmistajien kanssa pystymme tarjoamaan teille parasta laatua ja voimme toteuttaa suuremmatkin unelmat!

Meistä

VL Pro Oy on kansainvälisesti kokeneiden teollisuus- ja asuinrakentamisen ammattilaisten perustama rakennusalan yritys. Olemme erikoistuneet yksityisten asuintalojen ja vapaa-ajan asuntojen rakentamiseen sekä olemassa olevien kiinteistöjen peruskorjaukseen ja kunnostukseen Suomessa. Yritys tarjoaa myös kiinteistöjen ylläpitopalveluja.


Pyrimme työssämme käyttämään uusimpia rakennusalan tekniikoita ja moderneja rakennusmateriaaleja, mutta luotamme myös klassisiin menetelmiin ja materiaaleihin, jotka on ajan saatossa todettu toimiviksi.

VL Pro tähän mennessä...

4 600+

rakennettuja neliöitä
asuntohankkeisiin

30+

valmistuneuta projekteja

15+

vuotta kokemusta

8

teollista ja
kaupallista projektia

Kumppanit
biport lkv - logo - Copy (2).png
bottom of page