top of page

Capri

Rakennuksen tyyppi

kauppakeskus

Pinta-ala 

7000

Rakennusvuosi

2013

Sijanti

Rauha, Etelä-Karjala

Jos emme laske mukaan teollisuushankkeitamme, joissa olimme vain osallisena, tämä on kaikkien aikojen suurin projektimme. Tämä oli meidän oma projekti, jonka rakentamisen aloitimme syyskuussa 2011. Vuoden kuluttua kauppakeskus myytiin onnistuneesti Holiday Club Resortsille noin 13 miljoonalla eurolla, ja he rakensivat sen valmiiksi. Avajaiset pidettiin 28. kesäkuuta 2013. Pian tämän jälkeen Capri valittiin Lappeenrannan kaupungin toimesta vuoden 2013 parhaaksi rakennukseksi Lappeenrannan alueella.

Kauppakeskus koostuu kolmesta kerroksesta. Pohjakerros suunniteltiin lähes kokonaan supermarketille, ja sille varattiin noin 1000 neliömetriä. Ensimmäinen ja toinen kerros varattiin myymälätiloille ja toimistoille. Yhteensä vuokrattavaa tilaa oli noin 5000 neliömetriä, mutta Holiday Club Resortsin kanssa tehdyn sopimuksen jälkeen he pitivät noin 2500 neliömetriä Angry Birds -puiston rakentamista varten.

Rakennuksen suunnitteli IM-ARK (Imatran Arkkitehtuuritoimisto) ja rakensi Evälahti kun taas me keskityimme projektinjohtamiseen.

Erikoisuudet
Materiaalit
sauna (1).png

autotalli

sauna (1).png

kuntosali

sauna (1).png

ravintola

sauna (1).png

grillikota

sauna (1).png

vierastalo

sauna (1).png

laituri

sauna (1).png

takka

sauna (1).png

räätälöity sisustus

sauna (1).png

höyrysauna

sauna (1).png

viinikellari

sauna (1).png

ranta

sauna (1).png

sauna

Mitsubishi Electric
Helo
Lakka
Siemens
Tiivi
Vallila
IKI
NIBE
Honka
Harvia
NunnaUuni
Kontio
bottom of page