top of page

Yrityksemme
ydinosaaminen

on yksityisten asuin- ja vapaa-ajan asuntojen rakentaminen. Kyseessä voi olla omakotitalo, kerrostalo, mökki tai huvila. Suurin osa aiemmista kohteistamme sijaitsee joko Uudellamaalla tai Etelä-Karjalassa. Toimimme kuitenkin koko maassa ja löydämme unelmiesi kohteen Suomesta.

Timber Frame under Construction

Rakennuspalvelut

Olemme valmiita toteuttamaan koko rakennusprosessin - aloittamalla projektin suunnittelusta ja siihen tarvittavien rakennuslupien hankkimisesta aina toteutetun projektin ylläpitoon asti.

Con. services
Construction
3D Render of a Modern House with Pool
Avaimet käteen tai tilauksesta rakennettu uudisrakennus

Pyrimme tekemään monimutkaisesta rakentamis-prosessista yksinkertaisen asiakkaillemme. Siksi sinun on helppo osallistua siihen niin paljon kuin itse haluat. Voit esimerkiksi jättää maisemoinnin ja sisustussuunnittelun kokonaan meidän huoleksemme, tai voimme tehdä sen juuri sinun toiveidesi mukaan.

Planning
Simple Sketch of a House
Kattava ja huolellinen suunnittelu

Jokainen projekti alkaa luonnoksesta. Se voi olla lautasliinalla tai mielikuvituksessasi. Sitten tulevat tontin geologinen tutkimus, arkkitehtipiirustukset, rakenne-suunnittelu, LVI-suunnittelu ja maisemasuunnittelu. Jos sinä toimitat luonnoksen, me hoidamme loput.

Project management
Timetable for Project Management
Vuosikymmenen kokemus
työnjohdosta

Tarvitsitpa sitten työmaavalvontaa, työvoiman ja materiaalien kilpailuttamista, budjetointia, aika-tauluttamista tai virallisia tarkastuksia, me osaamme kaiken. Annamme aina mielellämme asiakkaan huolehtia luovasta prosessista samalla kun huolehdimme toteutuksesta.

Permissions
Detailed Model of a Loghouse
Tarvittavien lupien
hankinta

Ennen rakentamisen aloittamista tarvitaan erityisiä lupia, kuten rakennuslupa. Hankkeen on täytettävä koko- ja suunnitteluvaatimukset. Jos tontti ei salli joitakin toiveitasi, on mahdollista hakea poikkeuslupaa. Meidän osaamisellamme onnistut varmasti.

Landscaping
Landscape Design Sheets
Tyylikäs ja toimiva
maisemointi

Maisemointi on muutakin kuin nurmikon ja puiden istuttamista. Eri kohteilla on erilaiset tarpeet: jotkut vaativat räjäytyksiä, jotkut vain maan tasaamista. On myös tärkeää luoda toimivia ajo- ja kävelyreittejä, joilla on asianmukainen valaistus, ja suunnitella sadeveden kerääminen.

Additional services

Lisäpalvelut

Renovation
Nykyisten kiinteistöjen kunnostus

Olipa kyse sitten vain uudesta maalikerroksesta tai kaikkien teknisten laitteiden uusimisesta - olemme valmiita auttamaan. Sekä suuret että pienet kunnostushankkeet ovat meille tuttuja, ja osaamme tehdä ne oikein, jotta valtuutettu rakennustarkastaja hyväksyisi työn.

Renewing Wall Paint
Maintenance
Snow Plow Cleaning Snow
Ylläpito rakentamisen jälkeen

Jokainen kiinteistö vaatii huoltoa ympäri vuoden: ruohonleikkuuta, lumenaurausta, LVI-tukea ja pieniä korjauksia. Autamme asiakkaitamme aina mielellämme näissä asioissa, kun he eivät pysty tekemään niitä itse.

Custom works
Erikoisprojektit juuri sinun tarpeisiin

Aiemmilla asiakkaillamme on ollut monenlaisia toiveita unelmiensa kodeista, ja olemme täyttäneet ne kaikki. Joitakin jännittävimpiä projektejamme ovat olleet muun muassa turkkilainen höyrysauna, jahtilaituri, ranta, oma silta, viinikellari, kuntosali ja jopa helikopterikenttä. Unelmasi on meillä hyvissä käsissä.

Unique Wine Cellar
bottom of page